Em dic Anna Esclusa Feliu. Sóc pedagoga, Formadora de Basale Stimulation, Terapeuta Affolter i Practitioner en PNL. Treballo des de fa més de vint anys en l'àmbit de la greu discapacitat.

 

Vaig rebre el meu primer curs bàsic en Basale Stimulation l'any 1995. Des de llavors aquest concepte em fascina i m'acompanya. Des de l'any 2007 que tinc la sort de ser-ne formadora.

 

L'any 2007 vaig començar a crear i desenvolupar un nou enfoc pedagògic propi amb una única finalitat: contribuir a que els familiars de persones amb una greu discapacitat i les mateixes persones afectades, puguin seguir tenint o puguin desenvolupar una comunicació i una relació el més rica i fluïda possible. 

 

En aquest camí nou camí, he rebut el suport del professor A. Fröhlich que defineix la Modulació Pedagògica com una "especialització i desenvolupament posterior de Basale Stimulation".   

 

 

Des de l'any 2007 col.laboro amb l'Hospital Asepeyo St. Cugat, on  acompanyo  a persones que han patit un Dany Cerebral Greu.

 

Realitzo un treball d'estimulació global i al mateix temps acompanyo les famílies a través de la Modulació Pedagògica.

 

Per a mi poder acompanyar una persona en el procés rehabilitador des de la fase aguda és un somni fet realitat, quelcom cercat llargament i finalment aconseguit!

Des de Desembre 2009 formo part de l'equip terapèutic de la U.EN. Amb ells realitzo també un treball pedagògic amb els usuaris, així com processos de Modulació pedagògica amb les seves families.

 

També assessoro a l'equip en aspectes relacionats amb Basale Stimulation i amb una intervenció pedagògica.

 

La possibilitat de compartir amb un equip interdisciplinari, m'obre les portes a inervencions més creatives i més orientades al camí de vida de la persona, tot un luxe!