Em dic Anna Esclusa Feliu. Sóc pedagoga, Formadora de Basale Stimulation, Terapeuta Affolter i Practitioner en PNL. Treballo des de fa més de quinze anys en l'àmbit de la greu discapacitat.

 

L'any 2007 vaig començar a crear i desenvolupar aquest nou enfoc pedagògic que té una única finalitat: contribuir a que els familiars de persones amb una greu discapacitat i les mateixes persones afectades, puguin seguir tenint o puguin desenvolupar una comunicació i una relació el més rica i fluïda possible. 

 

Actualment desenvolupo la Modulació Pedagògica en l'àmbit del DCA, col.laborant amb l'Hospital Asepeyo (St. Cugat, Barcelona) i la Unitat d'Estimulació Neurològica (UEN), també a Barcelona.

 

Compto amb el suport del professor A. Fröhlich que defineix la Modulació Pedagògica com una "especialització i desenvolupament posterior de Basale Stimulation"

  

Desitjo també que mica en mica dins "Qui som" hi apareguin altres noms a banda del meu, pedagogs i no pedagogs, que contribueixin a emprar la Modulació Pedagògica en altres entorns. I és que és entre tots que podem millorar i enriquir l'atenció que es dóna a les families afectades per una greu discapacitat.